Kezdőlap

A StarCraft II wiki wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Secondborn (vitalap | szerkesztései) 2015. november 22., 08:31-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ←Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Header.jpg

Tartalomjegyzék

Bevezető

Ez itt a Starcraft II Hungary Wiki, amely egy olyan tudástár, ahová a starcraft2.hu-n publikált fordítások, leírások, fontosabb cikkek kerülnek. Az oldal legfontosabb célja, hogy a Starcraft II tudásbázisaként segítse a kezdőket, bemutassa az egyes egységeket és épületeket, valamint a nyerő stratégiákat.

A StarCraft II Hungary Wiki-je nem törekszik a StarCraft teljes univerzumának bemutatására.

Jó böngészést! Starcraft II Hungary csapat

Fajok leírásai

A StarCraft II történelmében három központi faj, a Terran, a Protoss és a Zerg található, akiknek kampányai három különálló részre van szedve, de a többjátékos mód alatt mindegyik elérhető. További két nem-játszható faj, a Xel'naga és a Hybrid is fontos szerepet tölt be.

Raynor s Raiders logo.png ProtossIcon2.png ZergIcon2.png
Terran Protoss Zerg

Kampányfejezetek

A StarCraft II három különálló fejezetre van szedve, amelyek kiegészítőként a három játszható faj kampányával foglalkoznak. Az itt leközölt leírások az adott faj küldetéseit és egyéb sajátosságait tartalmazza.

Wol-logo.png Hots-logo.png Lotv-logo.png
StarCraft II: Wings of Liberty StarCraft II: Heart of the Swarm StarCraft II: Legacy of the Void

Fordítások

Prológus

A StarCraft : Brood War története után 4 évvel játszódik a StarCraft II. Ha szeretnénk az új játék történetét megérteni, akkor ahhoz előbb át kell tanulmányoznunk a StarCraft előtörténetet is. Ehhez az alábbi 2 fordítás nagy segítséget nyújt.

SC Tortenelem 1.jpg SC Tortenelem 2.jpg
StarCraft történelem - 1. rész StarCraft történelem - 2. rész

Karakterek

A StarCraft II univerzumában több kiemelkedő személyiség is megjelenik, akik döntő befolyással bírnak a történelem menetében. Emellett sok, kevésbé fontos személy is megjelenik a történet során.

Égitestek

A StarCraft II univerzumában megjelenő értelmes fajoknak és a legfontosabb eseményeknek a Tejútrendszeren belüli fiktív Koprulu szektor területén fellelhető számos kisebb-nagyobb fontosságú lakott bolygó vagy hold ad helyet, amelyekről bővebben ezen az oldalon olvashatsz.

Egyéb információk

Személyes eszközök
StarCraft II Hungary